Gyártmánylap

A Gyártmánylapok és a jelölések ellenőrzése folyamatos a hatóság által a gyártóknál! 

Feladatok:

a.) Meg kell határozni a termékek allergén összetevőit, transzzsírsav tartalmát. 

b.) Módosítani kell a termékek gyártmánylapjait a legfrissebb elvárások szerint. 

c.) Létre kell hozni vagy módosítani kell a termékek termékkísérőit (specifikációk, termék lapok) és minden viszonteladó partnernek (kereskedő, vendéglátó, közétkeztető) át kell adni azokat. 

d.) Vevőik elvárásai alapján ki kell számítani a termékek tápérték adatait. Azt kérésre át kell adni a partnereknek.

Felgyorsítjuk  Önnek a kötelezettségek teljesítését azáltal, hogy, elkészítjük az egyedi gyártmánylapokat, termékspecifikációt, tápértékszámítást is.

Kérjen ajánlatot a (+36 20) 312 6892

és a 06-30-5000-524 telefonszámon, valamint írásban a Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez. e-mail címen. 

Ők mondták rólunk....

Egyik cukrász ügyfelünk a Dunántúlon csomagolt süteményeket kezdett el forgalmazni. Az egyik vevőjénél az ő termékéből vettek mintát és ezáltal jutottak el az üzemébe. Bekérték a termékei gyártmánylapját és a címkén lévő jelölési hibák miatt büntetést, a gyártmánylapok átdolgozására pedig kötelezést kapott….....Azóta már segítettünk neki a megfelelésben!

Egy élelmiszeriparos ügyfelünk HACCP ellenőrzést kapott… Megkérdezték tőle, hogy milyen új termékei voltak 2014-ben? Kiderült, hogy 2014-ben 4 új terméket indított (aminek nem volt a friss formátumú gyártmánylapja…) Természetesen a HACCP-ben sem voltak ezek a termékek benne. Mára már az összes gyártmánylapját átdolgoztatta velünk!

Egyik vendéglátó ügyfelünk kapott a minap ellenőrzést az Állategészségügytől… Tevékenység módosítást jelentett be, mert az a ’la carte kiszolgálás mellé napi menü kínálatot és ételkiszállítást is fog végezni 2014-től… A bejelentést követő 30 munkanapon belül megérkezett az ellenőrzés, aminek része volt a termékek anyaghányad nyilvántartása is! Az új termékeknek még nem volt anyaghányad nyilvántartása csak egy „kockás füzetbe” leírt receptúra, amit az ellenőr nem tartott elégségesnek, mert nem felelt meg a formai követelményeknek… Az ügyfelünk új anyaghányad az nyilvántartása a napokban készült el.

A JAVASLATUNK ÖNNEK, KEDVES ÉLELMISZERES LÁTOGATÓNK:

Ha Ön magára ismert valamelyik példából, akkor tudja, hogy az idővel fut versenyt… Bármelyik hónapban elérhet Önhöz az ellenőrzés a gyártmánylapokra, anyaghányad nyilvántartásra….

MI TUDUNK Önnek segíteni,  mert rengeteg gyártmánylapot és anyaghányad nyilvántartást is készítettünk már ügyfeleinknek és azok az ellenőrzéseknél mindig megfelelőek voltak!!!

Küldje el ajánlatkérését, hogy segíthessünk!

Vagy hívjon bizalommal: 

(+36 20) 312 6892, 30/5000-524

Érdeklődő neve:
Érdeklődő telefonszáma:
Milyen termékhez szeretne gyártmánylapot? Vendéglátó termékek
Cukrász sütemények
Pékáru termékek
Húskészítmények
Milyen egyéb termékhez van szüksége gyártmánylaphoz?
Milyen segítséget szeretne tőlünk? Gyártmánylap mintát
Anyaghányad mintát
Készítsük el Önnek!
Mondjuk meg, hogy kell elkészíteni!
Ellenőrizzük le, hogy jól készítette el Ön?
Ellenőrizzük a címke tartalmát?
Válasz sürgőssége: Sürgős
1-3 nap
1 hét

Köszönjük, hogy a várható gyártmánylap ellenőrzés előtt Inkább a szaktudásunkat választja a megfeleléshez!

A gyártmánylapok elkészítéséhez nem feltétlenül szükséges a személyes találkozás, de erre is van lehetőség!