Piac - Vevő szerzés

Ön is ki tudna szolgálni még több vevőt? Ismerje meg napjaink gyakorlati vevőszerzési módszereit!

Most joggal kérdezhetik, hogy kerül a csizma az asztalra, mennyit tudhat egy élelmiszerbiztonsági dokumentációkat készítő cég  a piac és vevőszerzés területéről?

A válaszunk: Elég sokat!

Hogy mire alapozzuk ezt?

Arra, hogy a több ezres üzleti partnereink 90 %-t különböző marketing és vevőszerzési módszerekkel találtuk meg.

Van megfelelő elméleti végzettségünk és  rendelkezünk sok éves gyakorlati tapasztalttal a piac-vevőszerzés területén, valamint tudunk oktatni. Ez a tény felbátorított bennünket arra, hogy ezt a tudást megosszuk azokkal, akik nem restek tanulni és új ismereteket szerezni.

Meg akarja tanulni, hogyan szerezzen több vevőt?

Ezekről fogunk beszélni kiscsoportos foglalkozások keretei között.

  • marketingtervezés:  termék/szolgáltatás, kinek, hol, mennyiért, hogyan stb.
  • kommunikáció: személyes eladás, eladásösztönzés, reklám, (offline és online piacszerző eszközök elméleti ismeretei és gyakorlati használata, PR
  • Akit ma nem lehet az interneten elérni az gyakorlatilag nem létezik! Javaslatokat teszünk a weboldala hatékonyságának növelésére 
  • Online reklám: Google Adwords gyakorlati használata ( A legköltéghatékonyabb ügyfélszerzési módszer a mai kor követelményeinek megfelelően.)
  • stb.

Egy fontos dolgot elárulok már az elején! Csak akkor érdemes belevágni, ha a tanultakat  majd alkalmazzák is. Semmi értelme annak, ha végigülik az oktatást, azután meg ugyanúgy csinálnak mindent mint korábban.

Kérjen részletes tájékoztatót !

Tel: 06-30-613-23-20  vagy írásban Ez az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.

Vevőszerző érdeklődő

Az űrlap kitöltését követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot
Kötelező
Kötelező
Kötelező

Tel: +36-30-613-23-20