Gosztonyi Zsuzsa

Mit lehet tudni Rólam?

Élelmiszeripari mérnök, HACCP szakértőként dolgozom 2001 óta.

 

Végzettségeim: Élelmiszertechnológus üzemmérnök, élelmiszeripari mérnök, üzemgazdász, kereskedelmi menedszer, HACCP rendszergazda, RIPPH vizsgás nemzetközi HACCP szakember.

Szakmai tapasztalataim: Az egyetem után területi képviselőként a kereskedelemben dolgoztam, majd az élelmiszeriparban. A minőségbiztosítási területen 2001-től dolgozom, kezdetben alkalmazottként, majd 2003-tól saját vállalkozással.

A több mint 10 év alatt gyakorlatot szereztem az élelmiszeripar, közétkeztetés, vendéglátás,  kereskedelem minden egyes területén, mind a technológia, mind az élelmiszerbiztonság területén.

Munkásságom:

Az élelmiszerbiztonság területén 10 évet töltöttem el a Create 2002 Kft-nél tulajdonos ügyvezetőként. Majd 2012 májusától a HACCP Tanácsadó Kft-t vezetem tulajdonos, ügyvezetőként és szakmai vezetőként. Szakmai tudásommal jelenleg 5 tanácsadó kollégát segítek a minden napi szakmai munkájában. 

Szakmai tudásom fenntartása és fejlesztése érdekében rendszeresen konzultálok Hatósági szakemberekkel, olvasok és értelmezek rendeleteket.

Munkásságomat a hatósági szakemberek is figyelemmel kisérik és a Who is Who is a tagjai közé választott.

Marketing területén 2006-tól fejlesztem tudásomat! Kezdetben hobbyként, ma pedig az üzleti vállakozásom fő motorjaként használom elsősorban on-line marketing tapasztalataimat! A 6 év a alatt számos honlap elindításában és marketing fejlesztésében vettem részt irányítóként. Jelenleg is 3 honlapot fejlesztek és szerkesztek rendszeresen! (www.haccptanacsadoi-segitseg.shp.hu,  www.haccp-tanacsado.huwww.uzletnyitas.shp.hu)

Publikációk: Szakmai cikkeim jelennek meg különböző szakmai újságokban, on-line felületeken és a saját honlapjaimon.

2010 óta több száz üzletnyitással foglalkozó kérdést válaszoltam meg a fórumainkon és telefonon keresztül.

Előfordul, hogy a hatóságok is felhívnak egy-két kérdés erejéig.

Telefonon keresztül is szívesen segítek a hozzám forduló vállalkozásoknak, bármilyen a szakterületemet érintő témában.

Hívjon bizalommal, biztosan segítek Önnek is!

20/312-6892, 30/348-8407 

Ajánlatkérő Űrlap

Az űrlap kitöltését követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot
Kötelező
Kötelező
Kötelező
Sürgős
1-3 nap
Kötelező

Tel: +36-30-5000-524