Nagy Gábor

Az Élelmiszeripari Egyetemen élelmiszertechnológus mérnökként végeztem, választott szakirányom a Minőségbiztosítás-termékfejlesztés volt, emellett megszereztem a HACCP rendszergazda képesítést és az ISO 9001 auditori végzettséget is. A diplomámat jelessel zártam, melyet kitartó munkámnak és szorgalmamnak köszönhetek.

A diploma megszerzése után rövid időn belül sikerült a szakmámban elhelyezkednem, így részt vettem az első HACCP rendszerek kiépítésében szaktanácsadóként. A sok év alatt sikerült az élelmiszeres szakma majdnem minden területén tapasztalatokat gyűjtenem. Dolgoztam élelmiszer kereskedelem, vendéglátás és élelmiszeripar területén is.

Diétetikus végzettségemnek köszönhetően rengeteg gyártmánylapot, anyaghányadot készítettem és részt vettem cégünk tápérték programjának fejlesztésében.

2015-ben megszereztem az IFS auditori képesítést, amit hasznosítok a cégünk által végzett IFS szabány felkészítések során!

Jellemző rám:

Alaposan és lelkiismeretesen végzem munkámat, mindig azon vagyok, hogy az ügyfelek a tőlem elvárható módon a maximális információt megkapják és teljes elégedettséggel távozzak tőlük.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között tudhatom.

Hívjon bizalommal: 30/348-8672

Ajánlatkérő Űrlap

Az űrlap kitöltését követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot
Kötelező
Kötelező
Kötelező
Sürgős
1-3 nap
Kötelező

Tel: +36-30-5000-524